Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat.
POBOČKA OSTRAVA
Po-Čt: 8:00 - 21:00
Pá: 8:00 - 23:00
So: 9:00 - 21:00
Ne: ZAVŘENO
Instagram
Facebook
Google Maps
POBOČKA HAVÍŘOV
Po-Pá: 8:30 - 18:00
So: 9:00 - 18:00
Ne: 13:00 - 17:00
Instagram
Facebook
Google Maps
Ahoj - já jsem Filip a s Shothousem, jsme pro vás připravili takovou sérii o tom, jak připravujeme jednotlivé položky, které jsou u nás na menu, aby jste mohli vy konkrétně vědět, co si u nás objednáváte.
Cappuccino
Cappuccino je u nás spojení espressa a našlehaného mléko. Pokud vás zajímá jak u nás připravujeme espresso, tak se podívejte na předchozí článek/video.
Jak konkrétně vypadá tento nápoj v Shothouse?
Cappuccino servírujeme do 180ml hrnéčků australské značky Huskee. Tyto hrnéčky jsou vyráběny z odpadu, který vzniká při zpracování kávy. Jedná se tedy o cca 20ml espressa a našlehané mléko. Ve chvíli, kdy cappuccino servírujeme si myslíme, že by ta pěna měla být spojena se základem a neměli by to být dvě oddělené vrstvy a teplota by měla výt 50-55°C. Je to dostatečně teplé a zároveň to není moc horké na to, aby to zabilo chutě v kávě.
Komentáře
Diskuze je prázdná.